online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

U 316 kontrola na području Federacije BiH otkriveno 66 radnika na crno

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH su na širem području Federacije BiH izvršili 316 inspekcijskih nadzora tzv. akcija kojim su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost ugostiteljstva, trgovine, pekarstva, priređivanja igara na sreću klađenjem i druge uslužne djelatnosti.

U izvršenim kontrolama otkriveno je 66 neprijavljenih radnika, 89 obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnog uređaja, 14 obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj i 17 objekata koji su obavljali djelatnost bez odobrenja za rad nadležnog organa.

Zbog utvrđenih nepravilnosti: zapošljavanje neprijavljenih radnika, neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja, nepostojanja fiskalnog uređaja i rada bez odobrenja, zapečaćeno je 30 objekta i izdato je 146 prekršajnih naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 393.900,00 KM, saopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia