online slots game malaysia
Vijesti

Informacije o stanju na kolovozu i izmjeni režima saobraćaja

Kolovoz je suh, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta, izuzev dionica u gradskim centrima gdje je u jutarnjim satima promet vozila pojačan.

Jutros (29.09.) od 06 sati, zbog postavljanja završnog sloja asfalta obustavljen je saobraćaj na kružnom toku na M-17 kod Hadžića. Planirano je da obustava traje do subote u ranim jutarnjim satima, a za vrijeme obustave saobraćaj će se preusmjeriti na autoput A-1, kao i na stare ulaze u Hadžiće.

Obilaznica Sarajeva (Put M.Muslimana), zbog sanacionih radova na dionici od od kružnog toka u Hrasnom do skretanja za Vraca, od 7 do 16:30 sati (radnim danima i subotom) saobraća se naizmjenično, jednom trakom, uz moguće kraće obustave (do 15 minuta).

Stup-Blažuj, zbog izvođenja radova na mostu preko rijeke Željeznice, vozila iz pravca Blažuja saobraćaju preko Lužana, a vozila iz pravca Ilidže preko mosta, jednom trakom.

R-445 Ilijaš-Semizovac-Sarajevo, zbog izvođenja radova u pojasu saobraćajnice, na ovoj dionici saobraća se usporeno.

-Zbog izvođenja radova na saobraćajnici, privremeno je izmjenjen režim saobraćaja na dijelu saobraćajnice glavna gradska longitudinala – dionica od “V” do “X” transferzale. Na mjestu radova zauzima se jedna traka, pa je saobraćanje usporeno.

– Zbog izvođenja sanacionih radova usporeno se saobraća u ulicama: Pofalićka, Armije RBIH, Antuna Hangija, Dajanli Ibrahim-bega, Osik, Radnička, Ahatovićka, Bosanskih Gazija i Barska, Mitra Šućura i Hotonj IV, na spoju ulica Džemala Bijedića-Srđana Aleksića-Velikih drveta, A transferzala (priključak ulica Branislava Nušića i Hajrudina Šabanije), Hajrudina Šabanije, Hamdije Kreševljakovića,  Ljubljanska, Ahmeta Ljubunčića, Petra Sinana Šaina, Ibrahima hafiza Ridžanovića i Ilirska ulica.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia