online slots game malaysia
KulturaVijesti

Drugi dan OFF-a donosi sjajne filmove i razgovore s glumcima

Drugi dan Omladinskog Film Festivala Sarajevo posjetioce očekuju filmovi na tri otvorena kina, ali i OFF Talks tokom kojeg posjetioci mogu razgovarati sa članovima filmskih ekipa.
Film “When Will It Be Again Like It Never Was Before” biće prikazan u otvorenom kinu Ilidža Open Air od 20:30, a prije projekcije publici će se obratiti glumac iz ovog filma Arsseni Bultmann.
U Poli Open Air Gimnazijska od 21:00h prikazivaće se film “Runt”, dok će se u isto vrijeme na Vils Summer Screen prikazivati film “Elaha”.

  1. Omladinski Film Festival otvoren je sinoć svečanom ceremonijom, te dodjelom nagrada za najbolji glumački duo koja je otišla u ruke u Anite Ognjanović i Mihajla Veruovića.
    Prvi dan 15. OFF-a završen je spektakularnim nastupom makedonskog muzičara Kirila Džajkovskog na platou ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu.

    Ulaznice za sve događaje, bez obzira da li su besplatne ili se plaćaju, moguće je preuzeti u Box office na platou ispred Pozorišta mladih ili putem online platforme.
    Tokom četiri dana OFF-a biće prikazano 59 filmova.
0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia