online slots game malaysia
Sarajevo

Nakon sanacije kvarova tokom noći, voda bi uskoro trebala doći

Ekipe KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo od sinoć od 22 sata (četvrtak, 16. juni) su na terenu u ulici Safeta Zajke nakon što je došlo do kvara na cjevovodu DN 300.

Zbog kvara došlo je do prekida u snabdijevanju vodom ulica Safeta Zajke, Briješće brdo, dijelova ulica Brezanska, Hekim Oglu Alipaše, Safeta Zajke i Orahovačka.

Radnici su cijelu noć proveli na terenu i uprkos teškim uvjetima za rad, velikoj količini padavina i smanjenoj vidljivosti, vrše popravak.

Prije sat vršilo se upuštanje vode u sistem. Normalizacija u vodosnabdijevanju pomenutih ulica očekuje se oko 9 sati.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Štrosmajerova, Avde Smajlovića, Brdo džamija, Čekaluša, Tijesna, Provare, Sedrenik, Kemala Kapetanovića, Behdžeta Mutevelića, Novi rezervoar, Kobilja glava, Rašida Bešlije, Bulevar Branilaca Dobrinje, Dobrinjske bolnice, Salke Lagumdžije, Mustafe Kamerića, Omladinskih radnih brigada, Srđana Aleksića, Trebinjska i Atife Karalić.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia