online slots game malaysia
Vijesti

Bešlija: Zadovoljna sam sa dijalogom sa Sindikatom, aktivnostima za porodilje, razvojem kulture u gradu

Vildana Bešlija, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo bila je gošća Špice Televizije Sarajevo.

Naša gošća je govorila o dvije naredne sjednice u utorak 18.04.2023., i srijedu 19.04.2023. godine. U utorak nas očekuje nastavak prošle sjednice, raspravljat će se o četiri prijedloga zakona, jednom nacrtu i radu na završetku započetog. Za srijedu je planirano 10 tačaka, među njima izmjene Zakona o Turizmu, privremene, Odluke o zaštiti izvorišta Sarajevsko Polje, komunalnoj policiji itd.

Na pitanje da li je Bešlija zadovoljna raspodjelom budžeta za 2023. godinu, odgovara: “Kanton Sarajevo poprilično je fiksno kada su u pitanju određeni troškovi, mnogo novca ide na plate nekih 60%.”.

“Ja mogu reći da sam zadovoljna da ono što su tražili zaposlenici, povećanja, da su postignuti dogovori sa Sindikatom. Vodilo se računa o tom dijalogu. Što se tiče porodilja nastavljamo sa tom aktivnosti, kultura također. Moram reći da sam zadovoljna u prošloj godini sa mnoštvom aktivnosti, grad se probudio i iskreno se nadam da će se to nastaviti i u narednoj godini.”- kazala je Bešlija.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia