online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

Krišto sa Satlerom na sastanku veleposlanika zemalja članica EU u BiH

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu sa šefom Delegacije Europske unije u BiH i posebnim predstavnikom EU u BiH Johannom Sattlerom i veleposlanicima zemalja članica Europske unije u BiH o reformskim procesima i europskim integracijama Bosne i Hercegovine.

Predsjedateljica Krišto je izrazila zahvalnost EU na statusu kandidata i naglasila da je fokus rada Vijeća ministara BiH na ispunjavanju 14 prioriteta. Dodala je da novi saziv radi intenzivno, te da će se već na sutrašnjoj trećoj redovitoj sjednici Vijeća ministara BiH naći i nekoliko točaka dnevnog reda važnih za proces europskih integracija, poput Strategije i Akcijskog plana za borbu protiv korupcije, Strategije za borbu protiv organiziranog kriminala i Prijedloga odluke o ratifikaciji Mehanizma civilne zaštite.

Podsjetila je da je Vijeće ministara BiH već usvojilo niz dokumenata u vezi s reformom javne uprave, unutarnjim tržištem i konkurencijom, prometom, energijom i okolišem, potrebnih za održavanje redovitih pododbora između BiH i Europske unije.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia