online slots game malaysia
SarajevoVijesti

U toku numeracije ulica na području općine Centar

Općina Centar Sarajevo putem Službe za stambene i komunalne poslove, a na zahtjev savjeta mjesnih zajednica, pokrenula je aktivnosti na postavljanju tabli sa novim nazivima ulica i numeraciji ulica i kućnih brojeva na objektima, saopćeno je iz općine Centar.

U skladu sa potpisanim ugovorom sa firmom Obrt Signal Trnovo, završeno je postavljanje tabli sa nazivom ulice i numeracija objekata u ulicama Šehida Nahoreva, Usjel, Saše Krušica i Hajrudin Ivazović Beban.

U toku ove sedmice biće nastavljeno postavljanje tabli u sljedećim ulicama: Elvis Husaković Eli, Vrela, Vroce, Selja, Gradac, Prof. dr. Mustafe Imamovića, Hasanović Jusufa Juke, a dalje je planirana i numeracija ulica Armije Republike Bosne i Hercegovine, nastavak preko raskrsnice Poljine-Nahorevska brda, prema Nahorevskim brdima sve do Hair česme.

U okviru realizacije ove faze projekta planirano je postavljenje oko 600 tabli sa nazivima ulica i kućnim brojevima u 11 ulica. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia