online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Javni poziv na info sesiju za besplatne obuke mladih

Općina Centar Sarajevo, JU „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“, Općina Novo Sarajevo, ustanova „Nova zanimanja“ i Asocijacija CEFE BiH pozivaju sve mlade nezaposlene osobe sa područja Kantona Sarajevo da prisustvuju info sesiji povodom Javnog poziva za zapošljavanje mladih u okviru projekta CiNS4YOUTH.

Info sesija će se održati sutra, 20. septembra u 14 sati u Vili Braun (Ulica Alipašina 45).

  Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Evropske unije i Ambasade Švedske, a provodi ga Međunarodna organizacija rada (ILO). Javni poziv je namijenjen mladima od 15 do 29 godina koji žele aktivno sudjelovati u programima zapošljavanja i poduzetništva.

Na info sesiji prisutni će saznati kako se prijaviti za besplatne obuke za atraktivna zanimanja, kako ostvariti bespovratna finansijska sredstva za pokretanje biznisa i mogućnosti obuka i zapošljavanja kod poslodavaca.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridruže i iskoristite ovu priliku za bolju budućnost, saopćeno je iz Općine Centar.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia