online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

FUP: Po zahtjevu INTERPOL-a pronađena dva skupocjena automobila vrijednosti preko 400.000 KM

Postupajući po zahtjevu INTERPOL-a i u saradnji policije SR Njemačke, policijski službenici Federalne uprave policije su tokom proteklog vikenda uz podršku Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske i Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona, pronašli i oduzeli dva skupljena motorna vozila za koja se sumnja da su ukradeni u Njemačkoj.

Na području Banjaluke, 14.09.2024, pronađeno je i oduzeto putničko motorno vozilo, marke BMW X5, a 15.09.2024. godine, na području Sanskog Mosta, putničko motorno vozilo marke MERCEDES BENZ S 350 D, čija je ukupna vrijednost preko 400.000 KM, za koje je INTERPOL SR Njemačke raspisao međunarodnu potragu.

U saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom Unsko-sanskog kantona, izvršena je kriminalistička obrada nad jednim licem za koje postoji osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo „Teška krađa“ iz člana 287. stav 2. KZFBIH.

U toku su daljnje aktivnosti Federalne uprave policije, koja će u suradnji s policijom SR Njemačke nastaviti rad na dokumetiranju navedenog kaznenog djela.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia