online slots game malaysia
Sarajevo

„Fitness ljeto na Betaniji“ u septembru u novim terminima

„Fitness ljeto na Betaniji“, projekt koji realizuje Aerobic studio LNo1 uz finansijsku podršku Općine Centar, privlači sve veći broj zaljubljenika sporta i zdravog stila života svih starosnih kategorija koji tri puta sedmično uživaju u dobroj zabavi, ali i izuzetno ozbiljnim treninzima.

Iz Općine Centar obavještavaju da su tokom mjeseca septembra termini treninga pomjereni. Novi termini su ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 do 20 sati.

Realizacija projekta je započela 17. jula, a trajat će do 17. septembra 2024. godine. Za sve koji žele postići ili održati formu, besplatni treninzi realizuju se u Gradskom parku Jezero-Betanija tri puta sedmično.

Treninge, u trajanju od 60 minuta, vode stručni treneri ovog kluba, a na programu su različiti oblici grupnog vježbanja prilagođeni svakom uzrastu i bilo kojem nivou kondicijske pripreme.

Osnovni cilj projekta je da što veći broj građana stekne naviku vježbanja, shvati važnost tjelesne aktivnosti, te nastavi voditi brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku projekta. Prijaviti se mogu svi koji se žele baviti rekreativno nekom vrstom aktivnosti, fitnessa ili aerobika, a učešće je besplatno.

Iz Općine Centar pozivaju zainteresirane građane da budu dio dobre zabave, te da na svježem zraku i u prirodnom okruženju potpuno besplatno učine nešto korisno za svoje zdravlje.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia